Onze Oefendagen


[Verslag komende oefendagen].


Oefendag PH1 & OBJECTBEWAKING 09-03-2013

Op zaterdag 9 maart 2013 hadden wij onze Jaarlijkse oefendag PH I en Object-Bewaking georganiseerd.

Alle deelnemers waren er, het was droog maar wel koud.
Na het verwelkomen van de deelnemers en aanhang door onze 2e voorzitter Angelica van Poppelen- Kwakernaat konden we op tijd beginnen en waren dan ook om 12.45 klaar met het ochtendprogramma.
Vervolgens werd er een pauze gehouden en konden we om 13.30 starten met het stelwerk.
Pakwerk werd dit jaar verzorgd door Richard van Poppelen en Elco Zeijlmans.
Het stellen verliep vlot, en we waren dan ook om ongeveer 17.00 klaar.

Daarna was het tijd voor gezelligheid.

Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt:

Adverteerders voor de financiële steun, alle helpers voor het mooie en zware pakwerk, Moederke van Beers van de kantine voor haar inzet en haar lekkere ballen gehakt, de boer voor het feit dat we mochten parkeren op de wei, BOZ voor het lenen van hun aggregaat, het publiek voor de belangstelling ondanks de kou, de leden die er waren voor alle (keiharde) inzet, Frans Meijer ondanks hij ziek was 's morgens aanwezig was en natuurlijk alle deelnemers voor hun deelname (zonder jullie geen oefendag).

De Voorzitter Michel Maas

Foto's 09-03-2013


Oefendag PH1 & OBJECTBEWAKING 10-03-2012

Op zaterdag 10 maart 2012 hebben wij onze oefendag PH I en Object-Bewaking georganiseerd.

10 maart begon goed, 15 deelnemers waren er en alhoewel het bewolkt was konden we op tijd beginnen en waren dan ook om 12.45 klaar met het ochtendprogramma.
Vervolgens werd er een pauze gehouden en konden we om 13.45 starten met het stelwerk.
De pakwerkers waren dit jaar R. van Poppelen, C. Kooyman en N. Voets . Het stellen verliep vlot, en we waren dan ook om ongeveer 17.00 klaar.

Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken die deze oefendag tot een succes hebben gemaakt:

Adverteerders voor de financiële steun, alle helpers voor het mooie en zware pakwerk, dames van de kantine voor hun inzet, de boer voor het feit dat we mochten parkeren op de wei, Ma van Beers met de heerlijke gehaktballen, Richard de Mooy voor het maken van de mooie foto's, Mevr. Schaap met haar kraampje, het publiek voor de belangstelling, de leden voor alle (keiharde) inzet, Champ voor de sponsoring van voer en de deelnemers hesjes en natuurlijk alle deelnemers voor hun deelname (zonder jullie geen oefendag)

Foto's 10-03-2012


Oefendag PH1 & OBJECTBEWAKING 12-03-2011

Op zaterdag 12 maart 2011 hebben wij onze oefendag PH I en Object-Bewaking georganiseerd.

12 maart begon goed, alle 16 deelnemers waren er en het zonnetje scheen. We konden op tijd beginnen en waren dan ook om 12.45 klaar met het ochtendprogramma.
Vervolgens werd er een pauze gehouden en konden we om 14.00 starten met het stelwerk.
De pakwerkers waren dit jaar R. van Poppelen, M. Wagenmakers en N.Voets . Het stellen verliep vlot, en we waren dan ook om ongeveer 18.00 klaar.

Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken die deze oefendag tot een succes hebben gemaakt:

Adverteerders voor de financiële steun, alle helpers voor het mooie en zware pakwerk, dames van de kantine voor hun inzet, de boer voor het feit dat we mochten parkeren op de wei, Ma van Beers met de heerlijke gehaktballen, Richard de Mooy voor het maken van de mooie foto's, Mevr. Schaap met haar kraampje, het publiek voor de belangstelling, de leden voor alle (keiharde) inzet, Champ voor de sponsoring van voer en de deelnemers hesjes en natuurlijk alle deelnemers voor hun deelname (zonder jullie geen oefendag).

Twee leden die letterlijk en figuurlijk de afgelopen weken de benen onder zich vandaan hebben gelopen wil ik in het bijzonder bedanken voor hun inzet:

  1. Willem Schaap
  2. Jan van Beers


Foto's 12-03-2011