UA-98253142-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lid van

Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging 

Weersverwachting
Lepelstraat
Weeronline.nl - Meer weer in Lepelstraatweeronline.nl Altijd jouw weer

Geschiedenis

 

Onze club is opgericht in 1975 bij cafe "de Nieuwe Aanleg" te Halsteren, door Frans Loos, Piet Hellemons en Frans de Koning. Het eerste terrein waar getraind werd, was bij de Schansbaan te Halsteren, daarna op het perceel van Stichting Vrederust te Halsteren.


Sinds 1990 ligt ons terrein aan de Blindenstraat te Lepelstraat, alwaar wij de beschikking hebben over een aantal weilanden en twee bossen. In de loop der jaren hebben wij meerdere Nationale wedstrijden en demonstraties georganiseerd. PHV Fort de Rovere is altijd een actieve vereniging geweest, en we zullen ervoor zorgen dat dat ook zo blijft!


In Memoriam 08-01-2014  /  08-01-2017 Gijsje


Gijsje heeft veel voor de club betekend en heeft ook vele certificaten behaald voor Objectbewaking deze rondde hij af met een certificaat LOF, ook voor PH1 behaalde hij een certificaat met LOF, PH2 rondde hij zelfs af met een certificaat LOF en zelfs voor BASIS ZOEKHOND behaalde hij een certificaat LOF. ook is hij kring kampioen geweest en heeft ook aan diverse wedstrijden meegedaan waarvan hij er ook een aantal heeft gewonnen.

Gijsje is op 11-08-1999 geboren en op 08-01-2014 op 14 jarige leeftijd heengegaan.

Hier enkele foto's van Gijsje

 


 

Foto's uit de oude doos

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?